Your partner for presentations
Your partner for sound, light & visual
Your partner for equipment
Your partner for music
Your partner for live music
Your partner for meetings
Your partner for Coolux
Your partner for ambiance
Your partner for theatre
Your partner for rigging
Your partner for recording
Your partner for events
Your partner for gala
Your partner for mapping
Your partner for shows
Your partner for solutions
Your partner for livestream
Your partner for rental
Your partner for service
Your partner for congresses
085 - 87 72 585
Your partner for presentations
Your partner for sound, light & visual
Your partner for equipment
Your partner for music
Your partner for live music
Your partner for meetings
Your partner for Coolux
Your partner for ambiance
Your partner for theatre
Your partner for rigging
Your partner for recording
Your partner for events
Your partner for gala
Your partner for mapping
Your partner for shows
Your partner for solutions
Your partner for livestream
Your partner for rental
Your partner for service
Your partner for congresses
My video

Over ons

Wij zijn een bedrijf dat elke vorm van presentatie of evenement faciliteert met techniek. Als klein verhuurbedrijf van geluid zijn we gestart in Voorschoten in 2006. In de afgelopen jaren is Minigigs uitgegroeid tot een sterke partner voor de totale inrichting van techniek bij uw evenement. Het grootste deel van het werk dat uitgevoerd wordt is voor klanten waarvoor wij zowel advies, het materiaal als de bediening faciliteren. Naast het verzorgen van techniek bij evenementen wordt ook materiaal verhuurd aan eindgebruikers die zelf de bediening voor hun rekening nemen. Een deel van onze klanten zijn dan ook collega bedrijven die regelmatig een beroep op ons doen.

De oorsprong vindt Minigigs in Voorschoten, waar een solide basis voor de dienstverlening is gelegd. De grootste afzetmarkt is Zuid-Holland, maar Minigigs werkt landelijk. Na jaren vanuit Den Haag de klanten te hebben bediend is sinds 2016 het huidige pand in Zoetermeer onze uitvalsbasis. Door de ruime opzet van het industrieterrein en gunstige ligging ten opzichte van de belangrijkste uitvalswegen in de regio is dit een gunstige plek om onze bedrijfsactiviteiten te centreren.

Als relatief kleine speler in de markt is Minigigs in staat om elke presentatie en elk evenement de persoonlijke aandacht te geven die het verdient. Minigigs onderscheidt zich mede door het bezit en gebruik van Coolux Mediaservers. Hiermee wordt waar wenselijk een extra dimentie toegevoegd door interactieve presentatie of knallende show.

Wij werken als Minigigs vanuit vier heldere uitgangspunten:

1. Ondersteunend

Minigigs is idolaat van techniek maar kent haar plaats: ondersteunend. Voor Minigigs gaat het om de spreker, de artiest, de dansers op het podium of de producten in een beursstand. Minigigs probeert zoveel mogelijk haar eigen techniek onzichtbaar te integreren in het totaalplaatje.

2. Gemak dient de klant

Opdrachtgevers komen bij Minigigs om een kopzorg minder te hebben. Daarom biedt Minigigs totaalservice. Hoewel de mogelijkheid van losse verhuur bestaat, voorzien wij in de meeste gevallen in de opbouw, de bediening en de afbouw. Minigigs is een betrouwbare partner aan wie opdrachtgevers zonder verder omkijken een deel van het proces kunnen delegeren. Met sterke partners kan ook worden voorzien in aangrenzende vakgebieden als ontwerp, vormgeving en videomontage.

3. Duurzaamheid en Milieu

Huren

Huren van materiaal dat u niet dagelijks gebruikt is een duurzame oplossing. De duurzaamheid van producten zelf is iets waar Minigigs zich voor inzet. Er bestaan geen duurzame oplossingen voor alle technische uitdagingen. Waar mogelijkheden liggen probeert Minigigs deze benutten. Op dit moment liggen de grootste kansen op het gebied van LED-verlichting en milieuvriendelijk transport. Deze elementen passen wij dagelijks zo veek mogelijk in bij onze opdrachten en inkoopstrategie.

Papierloos

Zover mogelijk en wenselijk voor de klant werken wij zo min mogelijk met papier. Offertes en facturen worden waar mogelijk digitaal verstuurd. Informatie met onze collega's op kantoor, in het magazijn en op locatie wordt zo veel mogelijk digitaal verwerkt.

4. Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijke betrokkenheid

Naast het duurzaam omgaan met materiaal en grondstoffen voelt Minigigs zich ook maatschappelijk betrokken. Jaarlijks werkt Minigigs belangeloos mee aan projecten en sponsort Minigigs diverse kleine initiatieven die zonder deze steun niet van de grond komen. We proberen de wereld en onze omgeving net zo mooi achter te laten als we hem gekregen hebben en tijdens uw evenement zelfs nog iets mooier.

Verantwoord omgaan met mensen

Minigigs voelt verantwoordelijkheid voor de mensen waarmee we werken en degenen om ons heen. Medewerkers zien wij als belangrijkste assets van ons bedrijf.

Stagiairs krijgen bij Minigigs de mogelijkheid echt iets te leren en worden niet bij projecten betrokken om de kosten te drukken. Uiteindelijk is het in belang van onszelf en de branch dat potentiele werknemers een goede opleiding kunnen hebben, waarvan de stage een zeer belangrijk onderdeel is.

Transport kan helaas niet altijd zonder een belasting op te doen op milieu en verkeersdruk, maar we pogen dit op een veilige en verantwoorde manier te doen.

Minigigs © 2023
Concept & Realisatie Bureau Visueel

Mijn winkelmandje